• ✓ 30 dagar ångerrätt - Förlängt till 15/1 -22 på julklappar
  • ✓ 50 år i branschen
  • ✓ Låga frakter
  • ✓ Prisgaranti

Support Service Garanti

Garanti, service och reklamationsärende -Vi hjälper dig!

Fyll i nedan formulär vid frågor/ärende runt service-, support- reklamation- och garantiärende.

VIKTIGTA INSTRUKTIONER VID RETUR - Vi hjälper er.
- Speciellt nu med Coronarestrektioner och nu gällande företagsrutiner)
-Vid retur/ångerköp kontakta vår serviceavd. på service@promixsweden.se eller via nedan formulär, för returinstruktioner för just er order (Ange order nummer samt meddelande/kort text runt att det gäller retur.) Det är viktigt ni kontaktar oss och får fraktsedel från oss, så returhanteringen går via oss och vår logistikhantering, och ni inte använder egna fraklappar. Kontakta oss så hjälper vi er på bästa sätt.

Vid service, garantiärende och returer, behandlas detta av vår service/garanti avdelning som nås via nedan formulär och svar erhålls via e-mail. Detta p.g.a. att rätt supportavdelning ska få din fråga/ärende och att du snabbt kan få svar tillbaka.

Ange ärende, kundnr. och ordernr. samt tydlig beskrivning av ärendet. Komplettera gärna med bilder vid skador eller liknande. Maila då bilder på service@promixsweden.se VIKTIGT ATT ANGE ORDERNUMMER I MAIL/ÄMNE

När du kontaktar Promixsweden.se via kontaktformulär och e-post lagras ditt e-postärende och din kontaktinformation hos oss. Det är nödvändigt för att vi ska ha möjlighet att hjälpa dig och slutföra ditt ärende samt för att kunna kontakta dig om det skulle vara behov för uppföljning med mer. För mer information, se vår integritetspolicy.


 Manualer och övrig support - Klicka här

 

Ska du skicka paket / sändningar till oss:
Vår leveransadress är: PromixSweden, Brahegatan 46, 553 34 Jönköping

VIKTIGTA INSTRUKTIONER VID RETUR 
- Speciellt nu med Coronarestrektioner och nu gällande företagsrutiner)
-Vid retur/ångerköp kontakta vår serviceavd. på service@promixsweden.se eller ovan formulär för returinstruktioner för just er order (Ange order nummer samt meddelande/kort text runt att det gäller retur. Det är viktigt ni kontaktar oss och får fraktsedel från oss, så returhanteringen går via oss och vår logistikhantering, och ni inte använder egna fraklappar. Kontakta oss så hjälper vi er på bästa sätt.

 

Powered by Jetshop

Vi använder oss av cookies för att förbättra upplevelsen på vår sajt. Genom att fortsätta accepterar du vår användning av cookies. Mer information