• ✓ 30 dagar ångerrätt
  • ✓ Tryggt via..
  • ✓ Låga frakter
  • ✓ 50 år i branschen

STATIV & CASE

Vi har stativ för alla ändamål, här kan du hitta ett billigt mikrofonstativ, stativ för ljud och instrument, trosslyftare, scenpodier och olika upphängningsprodukter. Oavsett om du är på jakt efter ett mikrofonstativ för scen eller studio har vi alternativen för dig. 
 

Stativ till mikrofon

Omnitronic Microphone Tripod MS-1 är ett stativ med många möjligheter och höjden justeras enkelt upp till 220 cm. Det går att demontera helt och är enkelt att montera. Ett mycket prisvärt alternativ för dig som är på jakt efter ett allsidigt stativ, oavsett om det ska användas på scenen, i studion eller hemma i källaren. Vi har även kortare modeller som Omnitronic Microphone Small Tripod och Table Microphone Arm TMA-1 som kan användas för bordsplacering. För dig som vill ha ett stativ för placering på keyboard eller trummor kan vi rekommendera Omnitronic Microphone Arm for Keyboard Stands och MDM-2.

Stativ till noter, instrument och högtalare

Vi har även högtalarstativ i olika prisklasser, samt praktiska tillbehör som kan vara användbara i olika sammanhang. Vi kan bland annat rekommendera Omnitronic Isolators, ett isolerande underlag för monitorer och högtalare, något som eliminerar risken för resonans och vibrationer. Notställ och fodral för notställ hittar du också i vårt sortiment, samt stativ för bland annat gitarr och keyboard.  

Vi hjälper dig hitta rätt

Osäker på vilket stativ som passar bäst enligt dina behov och förutsättningar? Vårt sortiment är stort och det kan vara svårt att hitta det alternativ som passar bäst. Kontakta oss, vi erbjuder fri support både innan och efter köp, vi hjälper dig hitta rätt stativ för dina behov.

Beställ enkelt och bekvämt det eller de stativ du är i behov av online. Vi har mycket prisvärda produkter av hög kvalitet. Vi erbjuder låga fraktkostnader och du har alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Kontakta oss gärna om du har några frågor.