VISAR 1-32 (41)1 2 Sista 100 per sida

DJ utrustning för nybörjare och professionella

Vi har ett stort sortiment av DJ produkter, välj bland spelare, skivförvaring, Eurolite belysning, högtalare och scenljuspaket. Här hittar du allt som behövs för en vällyckad spelning, oavsett om du är nybörjare eller professionell DJ. 

Musik och ljus

Omnitronic XDP-2800 är en dubbel CD- och MP3-spelare som även hanterar USB och SD format. Spelaren är speciellt designad för DJs, men kan även användas i restauranger, på gym eller andra offentliga lokaler. En DJ behöver även smidig förvaring för skivor och utrustning, vilket Roadinger har att erbjuda. Här kan du välja bland flera olika modeller, beroende på vilka behov du har. Professionell belysning är också en viktig del av showen, vi har flera olika alternativ att erbjuda. Eurolite har effektfulla ljussystem som kommer att höja stämningen i vilken lokal som helst. 

Ljud

För dig som vill ha det lilla extra kan vi tipsa om Eurolite KLS-Kombo Pack 8 som är ett ljudstyrt ljussystem. Vi har även ett stort sortiment av prisvärda högtalare i olika storlekar. En av våra storsäljare är SkyTec SP1200A, ett paket bestående av två 12” 600W högtalare med inbyggd förstärkare och ingång för mikrofon, XLR, tele och RCA. Paketet levereras med stativ och praktisk väska, något som underlättar när stativen ska fraktas från spelning till spelning. Ta gärna en titt på våra olika ljudpaket, prisvärda lösningar för dig som vill ha det optimala ljudet under spelningarna.

Vi hjälper dig hitta rätt 

Det kan vara svårt att hitta rätt utrustning för olika sammanhang. Vi har 40 års erfarenhet av branschen och hjälper dig gärna att hitta rätt produkter enligt dina behov och förutsättningar. Vårt sortiment av billig DJ utrustning är stort och vi vet vilken utrustning som passar för olika lokaler och ändamål. Vi erbjuder fri support både innan och efter köp.

Beställ enkelt och bekvämt den utrustning du är intresserad av online. Vi har låga fraktkostnader och du har alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Kontakta oss gärna om du har några frågor.