• ✓ Förlängd ångerrätt till 15 jan.
 • ✓ Tryggt via..
 • ✓ Låga frakter
 • ✓ 50 år i branschen
Julprispress

Fenton RP162LED retro skivspelare med Bluetooth in/ut - LED-ring - Svart

Retro skivspelare med bluetooth

Art nr:SKY-102.123
 • Inbyggd HiFi-högtalare
 • Bluetooth in & Bluetooth ut
 • Passar till alla tallrikar
 • Skivspelare med flerfärgad LED-belysning
 • 2 536 kr
  2 897 kr

  I lager / Leveranstid ca. 4-8 vardagar

  • ✓ Trygga betalsätt
  • ✓ Förlängd ångerrätt på julklappar till 15 jan.

  Produktbeskrivning

  Specifikationer1

 • Inbyggd HiFi-högtalare
 • Bluetooth in & Bluetooth ut
 • Passar till alla tallrikar
 • Skivspelare med flerfärgad LED-belysning
 • Skivspelaren RP162LED från märket Fenton är en unik skivspelare som är utrustad med den senaste tekniken. RP162LED kan spela skivor i alla storlekar och är även utrustad med Bluetooth in och ut. Detta gör att du kan strömma musik från din telefon till din skivspelare (Bluetooth in), men du kan även ansluta en Bluetooth-högtalare eller trådlösa hörlurar till din skivspelare (Bluetooth-utgång).

  LED-ringen runt skivspelaren fullbordar din upplevelse. Den mjuka färgskiftande LED-ringen är både festlig och avkopplande och kan enkelt slås på och av.

  Bluetooth (mottagare/sändare)
  RP162 är mer än bara en högkvalitativ skivspelare. Bluetooth-funktionen gör den till en Bluetooth-skivspelare. Detta gör det möjligt att använda skivspelaren som en Bluetooth-högtalare. Anslut din telefon eller surfplatta till RP162 och spela musik från till exempel Spotify eller YouTube genom de inbyggda högtalarna. Eller anslut dina Bluetooth-hörlurar eller högtalare till skivspelaren och njut av din favoritmusik på ditt sätt.

  3 hastigheter + autostopp
  RP162 är utrustad med en strömbrytare för inställning av 3 hastigheter. Spelaren lämpar sig därför för alla vinylskivor. En adapter/puck medföljer för singlar. Autostoppfunktionen förhindrar onödig rotation av en skiva när den är i slutet för att förhindra onödigt slitage.

  USB MP3-spelare och inspelare
  Förutom en skivspelare och Bluetooth-högtalare är RP162 även en MP3-spelare och inspelare. Sätt en spellista på ett USB-minne och anslut det till USB-anslutningen på skivspelaren. Den interna MP3-spelaren ser till att din spellista kommer ut ur högtalarna. Vill du digitalisera dina register? Det är också möjligt! Med ett USB-minne anslutet till USB:en kan du digitalisera dina skivor snabbt och enkelt så att du kan ta dem med dig på vägen.

  Genialiskt upphängningssystem
  Skivspelaren är utrustad med ett genialt monteringssystem. Med hjälp av fjädrar "hänger" hela uppspelningsenheten ovanför huset, så att yttre vibrationer inte omedelbart får nålen att hoppa över. På så sätt kan du lyssna på en skiva utan några bekymmer och du behöver inte oroa dig för att nålen hoppar över det minsta.

  Linje- och hörlursutgång
  Egentligen är det inte nödvändigt eftersom ljudet från de inbyggda högtalarna i RP162 redan är mycket bra. Du kanske vill ansluta spelaren till ett externt ljudsystem. Detta är inga som helst problem med skivspelaren RP162. Spelaren är utrustad med en RCA-linjeutgång som gör att spelaren kan anslutas till valfri stereoanläggning. Vill du hellre lyssna i tysthet utan att störa andra? Anslut sedan hörlurar och njut av ditt favoritalbum eller -artist.

  Specifikationer:

  Uppspelningsalternativ

  Uppspelningsalternativ Bluetooth, USB-minne, Records
  Bluetooth Ja
  Bluetooth-version Bluetooth 5.0
  Bluetooth-räckvidd 10m
  Bluetooth-typ Bluetooth in, Bluetooth ut
  Hastighet(RPM) 33 varv, 45 varv, 78 varv
  Kör Remdrift
  Lämplig för tallrikar 7 tum, 10 tum, 12 tum
  Nål typ Standard
  Alternativ för skivspelare Halvautomatisk, Justerbart nåltryck, Inbyggd förförstärkare, Digitalisering, Med dammskydd

  Anslutningar

  Ingångar 3,5 mm uttag, USB
  Typ av utgångar 3,5 mm jack, RCA
  Anslutningsspänning 12V DC inkl adapter

  Fysiska egenskaper

  Längd 41,0 cm
  Bredd 32,0 cm
  Höjd 13,0 cm
  Vikt 5,3 kg
  Material Trä
  Färg Svart