VISAR 1-30 (91)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Akustisk gitarr – för nybörjare & vassa gitarrister

Är du ute efter en akustisk gitarr? Då har du hittat rätt. Vårt stora sortiment av akustiska gitarrer, andra stränginstrument och tillbehör passar både dig som nybörjare och dig som professionell musiker. Oavsett vilket instrument du bestämmer dig för garanterar vi hög kvalitet.

Våra klassiska gitarrer finns i olika prisklasser och för både höger- och vänsterhänta. Välj bland ett stort antal vackra akustiska gitarrer i en mängd olika material som bland annat sapele och rosenträd. Dessutom hittar du western-gitarrer: stålsträngade gitarrer med både 6 och 12 strängar. Ett tips till dig som är sugen på en stålsträngad gitarr är vår prisvärde DR-512. En vacker 12-strängad gitarr för dig som vill ha det lilla extra.

Samtliga instrument kommer från DiMavery, ett märke känt för kvalitet och hållbarhet.

Andra stränginstrument

Ukulele är ett annat stränginstrument i vårt sortiment. Vi har även en vacker cello i storlek 4/4, tillverkat i lönn, till ett riktigt bra pris. Fioler i olika storlekar och modeller kan du också beställa från oss, bland annat en Middle-Grade 4/4 för dig som ställer höga krav på ditt instrument.

Beställ stränginstrument och tillbehör online

Förutom stränginstrument som akustisk gitarr till förmånligt pris kan du även beställa stränginstrument, strängar, fodral och metronomer från oss.

Vi har allt du behöver för att sköta, frakta eller stämma ditt instrument. Du beställer enkelt och bekvämt det du behöver direkt från vår nätbutik, vi har låga fraktkostnader och du har alltid 30 dagars ångerrätt på ditt köp.

Hör gärna av dig om du har frågor kring våra instrument eller olika tillbehör. Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig hitta rätt utifrån dina behov. Hos oss får du fri support både innan och efter köp.

Olika färger och olika storlekar.
INFO: 4/4 = fullstorlek, 1/2 barnstorlek. 3/4 = ungdom- barnstorlek.