VISAR 1-32 (43)1 2 Sista 100 per sida

Professionella och prisvärda blåsinstrument

Vi har ett stort sortiment av blåsinstrument och tillbehör. Här kan du enkelt och bekvämt beställa munspel, trumpet, saxofon, flöjt eller tillbehör. Samtliga instrument kommer från välkända DiMavery, är av hög kvalitet och vi har alternativ för både professionella musiker och nybörjare. 
 

Stort sortiment av blåsinstrument

Vi har ett stort utbud av professionella flöjtar i olika prisklasser att välja bland. QP-10 C-flöjt finns i silver, blått och rött, har en noggrann intonation och levereras i ett praktiskt trädfodral med läderomslag. Professionella saxofoner finns också i vårt sortiment, vi kan bland annat rekommendera SP-20, en guldfärgad sopransaxofon som är enkel och bekväm att spela på. Sp-30 är en serie altsaxofoner i olika färger och SP-40 är tenorsaxofoner. En tenorsaxofon som skiljer sig från mängden är den i antikt utförande, det perfekta alternativet för dig som vill ha ett högkvalitativt och välbalanserat ljud.

Trumpeter finns också i flera olika färger och utföranden, TP-10 är trumpeter för nybörjare och TP-30 är en modell som passar professionella musiker. Andra populära blåsinstrument är våra tromboner, som finns i både tenor- och altomodeller. Prisvärda barytoner hittar du också i vårt sortiment. Vi har helt enkelt blåsinstrument för alla behov och förutsättningar. 

Tillbehör

Vårt sortiment består även av tillbehör till saxofoner, trumpeter och andra blåsinstrument. Vi har stativ för saxofon, klarinett, trombon och övriga instrument. Du hittar även praktiska fodral som underlättar transport, samt skyddar instrumenten mellan spelningarna. Ryggsäckarna är populära alternativ då de är mycket enkla att bära med sig och finns speciellt designade för de olika blåsinstrumenten.

Fråga oss

Ta gärna kontakt med oss om du känner dig osäker på val av instrument eller tillbehör. Vi har 40 års erfarenhet av branschen och hjälper dig hitta rätt instrument utifrån dina behov och förutsättningar.

Beställ enkelt och bekvämt dina produkter online. Vi har låga fraktkostnader och du har alltid 30 dagars ångerrätt på ditt köp. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor.