VISAR 1-32 (121)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Trummor och slagverk av hög kvalitet

Här hittar du allt du behöver av trummor, slagverk och tillbehör till trumset. Vi har ett stort sortiment av trummor för barn och vuxna, professionella musiker och nybörjare. Samtliga av våra produkter är av mycket hög kvalitet och du beställer enkelt och bekvämt ditt nya trumset online.
 

Stort sortiment

Här kan du välja bland ett stort antal trumset i olika modeller och färger. Dimavery DS-555 är björktrummor med fina detaljer och DS-200 är ett utmärkt trumset tillverkat i lönn. Båda dessa trumset finns i olika färger och passar perfekt för dig som vill ha ett större set. Dimavery CDS Cocktail trummor är ett högt set i fem delar, tillverkat i lönn och passar perfekt för mindre scener och utrymmen. Vi har även ett mycket bra trumset i juniorstorlek, DS 400, till ett lågt pris. JDS-305 och JDS-203 är trummor i barnstorlek och finns i färgerna rött och blått. 

För dig som spelar i marschorkester kan vi erbjuda MS-200 och 300, professionella marschtrummor med justerbar axelrem. Vi har även trumset och bastrummor i olika storlekar med praktiska axelremmar.

Lösa delar, som cymbaler, trummor och pedaler till bastrummor är en självklar del av vårt sortiment. Stativ, stolar och remmar eller ramar och trumpinnar i ek, hickory och lönn, samt trumhammare i hittar du också till riktigt bra priser i vår nätbutik. Samtliga produkter är av mycket hög kvalitet och håller länge om de sköts på korrekt sätt. 

Fri support

Hitta det du söker i vårt stora sortiment och beställ enkelt och bekvämt online. Ta gärna kontakt med oss om du känner dig osäker, vi erbjuder fri support både innan och efter köp. Hos oss får du instrument av mycket hög kvalitet till ett riktigt bra pris, samt experthjälp om du vill ha mer information kring våra produkter eller vill ha hjälp att välja rätt instrument.