• ✓ 30 dagar ångerrätt
  • ✓ Tryggt via..
  • ✓ Låga frakter
  • ✓ 50 år i branschen

Ljusslingor

Belysning och ljuseffekter är stämningshöjare i de flesta sammanhang. Vårt sortiment av ljusslingor online passar perfekt för installation i restauranger, skolor, affärer och på scener som bakgrundsbelysning för trubadurer, liveband och DJs. Produkterna är enkla att montera och är av högsta kvalitet. Våra produkter är tillverkade av Eurolite, ett välkänt märke med över 20 års erfarenhet av belysning. Vi erbjuder våra kunder professionell belysning till förmånliga priser. 
 

Ljusslingor skapar stämning

Ljusslingor är ett måste till festen, nattklubben eller konserten där ni vill skapa äkta feststämning. Här kan vi bland annat tipsa om Eurolite BSL-10, en 10 meter lång ljusslinga med strobeffekt som ger den perfekta blixteffekten på dansgolvet. Strobeljuset kan monteras både utomhus och inomhus, det blinker med en sekunds mellanrum och kräver minimalt med energi. Även Eurolite CRT, en ljusgardin, skapar en effektfull stämning på festen. Det är en svart gardin med 120 små LED lampor och möjligheterna är många. Ni kan enkelt ändra lägen, hastigheter, program och strobeeffekter genom en medföljande styrenhet. De många möjligheterna gör att ljusgardinen har många applikationsmöjligheter, den kan användas som bakgrund i en restaurang, skyltfönster och som scenljus. 

Om du är på jakt efter stämningsfull belysning har vi BL-10 E-27 Belt Light Chain från Eurolite. Det är en ljusslinga som skapar hög mysfaktor och kan användas både utomhus och inomhus. Slingan är 10 meter lång och lamporna är monterade med 85 cm mellanrum. Vi har även populära Eurolite LED IP Strip Set Deluxe, en 5 meter lång ljusslinga med självhäftande baksida som gör det enkelt att fästa den mot bakgrunden. Slingan har 165 olika effekter och du kontrollerar den genom en medföljande fjärrkontroll.

Vi har ljusslingor för alla tillfällen

Ta gärna kontakt med oss om du känner dig osäker på vilken belysning som passar bäst enligt dina behov och förutsättningar. Vi erbjuder fri support innan och efter köp, vilket är en trygghet för dig som kund. Vi hjälper dig hitta rätt produkt utifrån dina önskemål.

Beställ enkelt och bekvämt online. Vi har låga fraktkostnader och du har alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

3 produkter

50499020_a

EUROLITE BL-10 E-27 Belt Light Chain with 12 Bulbs

Eurolite BL-10 E-27 Belt lätt kedja med 12 lampor

948 kr
80503400_a

EUROLITE CRT-120 LED-Curtain

Eurolite CRT-120 LED Gardin

5 025 kr
80503420_a

EUROLITE Controller for CRT-120 LED-Curtain

Eurolite Kontroll för CRT-120 LED gardin

2 909 kr

Du har sett 3 av 3 produkter