VISAR 1-32 (33)1 2 Sista 100 per sida

Professionella ljudpaket och tillbehör till oslagbara priser

Här kan du hitta våra bästa ljudpaket till mycket bra priser. Hos oss kan du välja bland en mängd olika billiga ljudpaket och tillbehör, vi har ett stort sortiment och har produkter för både amatörer och professionella musiker. Köp ljudpaket från oss och få prisvärda produkter av hög kvalitet.
 

Ljudpaket för stora och små lokaler

Ett populärt alternativ för den som är på jakt efter riktigt bra högtalare är våra 2-packs från SkyTec, RC12A och SP1200A. Båda seten innehåller två aktiva 12” högtalare med inbyggd förstärkare och stativ. Perfekt för dig som vill ha bra ljud till ett bra pris. Vi kan även rekommendera vårt SkyTec PD ljudpaket som passar perfekt för fasta installationer i större lokaler, paketet innehåller två passiva 8” högtalare och ett slutsteg med inbyggd MP3 spelare och SD port. Andra tips är ljudpaket 8, 9 och 11 som passar för träningslokaler och gym.

Om du är på jakt efter ett större ljudpaket bör du ta en närmare titt på Ljudpaket 1, 2, 3 och 4. Dessa fyra aktiva högtalarpaket, med inbyggda förstärkare, passar perfekt för dig som ställer höga krav på ljudkvalitet. Priset är oslagbart och du kan beställa ljudpaketen på räntefri avbetalning upp till 12 månader. Vi har även bra erbjudanden på mixerbord, kablar, CD/MP3-spelare och USB/CD/Tuner-spelare.

Vi hjälper dig välja rätt ljudpaket

Osäker på vilket ljudpaket som passar bäst för dig? Vi erbjuder fri support både innan och efter köp, ta kontakt med oss och vi hjälper dig hitta det alternativ som bäst motsvarar dina behov, önskemål och förutsättningar. Vi har 40 års erfarenhet av branschen och vet vilka paket som passar bäst i olika lokaler och sammanhang.

Beställ enkelt och bekvämt det ljudpaket du önskar online. Vi har låga fraktkostnader och du har alltid 14 dagars ångerrätt på köpet. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst om du har några frågor.