• ✓ 30 dagar ångerrätt
 • ✓ Tryggt via..
 • ✓ Låga frakter
 • ✓ 50 år i branschen
Prispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

Power Dynamics WS50A vit WiFi och Bluetooth högtalarset - 240W Peak effekt

WS50A WIFI/BT FÖRSTÄRKTA HÖGTALARSET 5,25"

Art nr:SKY-952.539
Högkvalitativ 2-vägs högtalarset för inomhus- och utomhusbruk. Högtalarsetet är utrustat med en WIFI-funktion för att ansluta högtalarsetet till ditt hemnätverk och spela musik med valfri spelare som stöds av Airplay, DLNA (Android) eller Qplay. Du kan kombinera flera högtalarset för en flerrumsuppsättning. Det finns även en BT-mottagare inbyggd för att streama musik från din smartphone.
2 469 kr
2 958 kr

39 st i lager (Leveranstid ca. 1-4 vardagar)

 • ✓ Trygga betalsätt
 • ✓ 30 dagar ångerrätt

Produktbeskrivning

Specifikationer8

Bruksanvisning - Download

Högkvalitativ 2-vägs högtalarset för inomhus- och utomhusbruk. Högtalarsetet är utrustat med en WIFI-funktion för att ansluta högtalarsetet till ditt hemnätverk och spela musik med valfri spelare som stöds av Airplay, DLNA (Android) eller Qplay. Du kan kombinera flera högtalarset för en flerrumsuppsättning. Det finns även en BT-mottagare inbyggd för att streama musik från din smartphone.

Optimera din njutning med Power Dynamics WS50A WiFi / Bluetooth-högtalarsystem för inomhus- och utomhusbruk.
Med Power Dynamics WS50A har du alla möjligheter. Denna vita högtalarsats med WiFi och Bluetooth och en max effekt på 240W gör att du kan njuta av din favoritmusik överallt, även utomhus. Genom att högtalarna kan styras via WiFi är det möjligt att skapa ett komplett multiroom-system där varje set spelar samma ljud, men ljudet kan också justeras individuellt för varje set. Anslutning och installation är enkelt; med endast 2 kablar är systemet klart att användas. Den medföljande anslutningskabeln för att ansluta båda högtalarna till varandra gör det till en plug-and-play-upplevelse!

App
WiFi-funktionaliteten kan helt styras med 4STREAM-appen (gratis att ladda ner). Efter installationen av appen kan du enkelt lägga till en eller flera högtalarsatser och sedan ange vilken ljudkälla du vill använda på varje set. Radio, Spotify, etc. är alla möjliga alternativ. Häng upp en högtalarsats i vardagsrummet och lyssna på radio där medan du lyssnar på Spotify i hobbyrummet eller badrummet, eller till och med samma radiostation. WS40A gör detta möjligt. I appen kan varje set ges ett eget namn för att enkelt kunna identifiera dem om du har flera set. Namn som "vardagsrum", "kök" eller "terrass" kan anpassas för att hålla allt organiserat. Förutom 4STREAM-appen kan högtalarna också styras med den medföljande fjärrkontrollen.

Bluetooth
Förutom WiFi är det också möjligt att ansluta direkt till setet via Bluetooth. Observera att vid användning av flera set kan endast ett set vara anslutet åt gången. När Bluetooth-anslutningen har upprättats strömmas musik som spelas på den anslutna enheten (vanligtvis en telefon eller surfplatta) trådlöst till högtalarna. I motsats till WiFi-funktionaliteten, där setet hämtar musik från internet, strömmas musiken från telefonen till högtalarna via Bluetooth. Detta innebär att ljudet från till exempel YouTube kan spelas upp via högtalarna.

Inbyggd förstärkare
WS50A har en inbyggd förstärkare med en total effekt på 240W (2x 120W). Med denna effekt är setet inte bara lämpligt för bakgrundsmusik, utan kan också spela med hög volym. WS50A är ett 2-vägs högtalarsystem, vilket innebär att ljudet delas upp mellan en woofer och en diskant, vilket förbättrar ljudkvaliteten. Bassreflexsystemet ger extra tryck på de låga tonerna, vilket ger en jämn återgivning över hela frekvensområdet.

Power Dynamics WS50A är ett mångsidigt högtalarsystem för multiroom-applikationer. Setet är lämpligt för kontor, terrasser, balkonger, kök, badrum, etc. Om så önskas kan setet kombineras med andra Power Dynamics WiFi-högtalarsystem för en komplett lösning i eller runt hemmet / företaget.

Funktioner

 • WiFi-anslutning för multiroom-uppsättning
 • Bluetooth för trådlös ljudströmning
 • IP55-klassning, kan användas utomhus eller i badrummet
 • 2-vägs högtalarsystem, 240W peak effekt
 • Levereras som set
 • Monteringsfästen medföljer
 • Inklusive fjärrkontroll

Specifikationer

varumärke Power Dynamics
Typ av högtalare Aktiv (förstärkt)
Produktens färg Vit
Uteffekt: Max 200W
Uteffekt: RMS 60W
Typ av diskanthögtalare Mylar
Diameter diskanthögtalare 1/2"
Diameter woofer 5,25"
Impedans 8 Ohm
Frekvenssvar 90 Hz - 20 000 Hz
SPL @ 1W/1m 89dB
IP-betyg IPX5
Strömförsörjning 100-240VAC 50/60Hz
Mått: Per högtalare 245 x 180 x 160 mm
vikt (kg) 5
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll (trådlös), Monteringsfäste