• ✓ 30 dagar ångerrätt
 • ✓ Prisgaranti
 • ✓ Låga frakter
 • ✓ 50 år i branschen

WiFi-högtalare

WiFi-högtalare är nästan oumbärliga i många hushåll. Med WiFi-högtalare streamar du din favoritmusik till valfritt rum via din telefon eller surfplatta. Goda råd hjälper dig att få de bästa WiFi-högtalarna hemma. I vårt sortiment hittar du olika högtalare som vi kan anse som de bästa WiFi-högtalarna. Vi har listat tre olika typer av WiFi-högtalare åt dig.

1. Power Dynamics WCS80 wifi högtalarset 8" bas.

 Power Dynamics WCS80 WiFi / Bluetooth högtalarset - för takmontering.

Power Dynamics WCS80 WiFi-högtalare är en kraftfull och mångsidig lösning för alla dina ljudsystembehov. Högtalarna är utrustade med WiFi, så att du enkelt kan ansluta dem till din smartphone, surfplatta eller dator. Dessa WiFi-högtalare har också en modern och stilren design, vilket gör dem till ett trevligt komplement till alla vardagsrum eller kontorsutrymmen. En högtalare i setet är aktiv, vilket innebär att all elektronik och förstärkaren är inbyggd i den. Den andra högtalaren är passiv och kan anslutas till den aktiva högtalaren via en vanlig högtalarkabel. Den aktiva högtalaren är ansluten till din ljudkälla. Power Dynamics WCS80 är definitivt en av de bästa WiFi-högtalarna från PromixSweden.

Fördelar med dessa WiFi-högtalare:

 • Bluetooth-mottagare för ljudströmning: WCS80 är förutom Wi-Fi även utrustad med Bluetooth så att en direkt trådlös anslutning kan göras med till exempel en telefon eller surfplatta. De bästa WiFi-högtalarna är i allmänhet ofta utrustade med Bluetooth.
 • Plug-and-play: En andra fördel är det faktum att dessa WiFi-högtalare är ganska lätta att ansluta. Sätt i kontakten i uttaget, anslut båda högtalarna med varandra via den medföljande kabeln och lyssna!
 • Inbyggd: Den största fördelen med Power Dynamics WCS80 är att de kan byggas in. Det är till exempel möjligt att placera dem i taket i ditt kök eller vardagsrum. Om du vill tak installera högtalare är dessa en av de bästa WiFi-högtalarna du hittar.

2. Power Dynamics WS50A WiFi högtalarset kompaket 5,25" vit

Power Dynamics WS50A vit WiFi och Bluetooth högtalarset.-För väggmontering.

Vill du ha mer än bara mjuk bakgrundsmusik är dessa Power Dynamics WS50A med inte mindre än 240 watt extremt lämpliga WiFi-högtalare. Daisy kedjar flera av dessa WiFi-högtalare är en piece of cake, så att du enkelt kan styra musiken via din telefon eller surfplatta, även i flera rum. Högtalarna är IP55-certifierade, vilket innebär att de även kan användas utomhus under tak eller i badrummet. Med en bra kapacitet levererar detta set ett klart ljud, så att du kan njuta av din favoritmusik optimalt i varje rum. Denna uppsättning rekommenderas definitivt för de bästa WiFi-högtalarna i flera rum eller på veranda och balkong.

Fördelar med denna typ av WiFi-högtalare:

 • Flerrumsinställning: Eftersom högtalarna är anslutna via WiFi kan du enkelt styra dem från en punkt. Har du ingen bra internetuppkoppling? Anslut din telefon eller surfplatta via Bluetooth till WiFi-högtalarna för att spela dina favoritlåtar.
 • Stänksäkra/väderbeständiga: Fördelen med dessa WiFi-högtalare är att de är stänksäkra, även kallade väderbeständiga. Om du till exempel vill placera högtalare under tak rekommenderas det att gå efter högtalare som är väderbeständiga.
 • Lätt att installera: Monteringsfästen ingår också för att enkelt kunna hänga upp WiFi-högtalarna. Montera fästena och häng upp högtalarna på fästena.

3. Power Dynamics WT10SET wifi audiostreamer med 2 takhögtalare

Power Dynamics WT10SET WiFi ljudstreamer med 2 takhögtalare - Komplett set!

Power Dynamics WT10SETär ett komplett set bestående av en WT10A ljudstreamer/nätverksspelare med förstärkare (2x 30W max.) och två fukttåliga takhögtalare. Eftersom dessa WiFi-högtalare är väderbeständiga är de idealiska för installation i till exempel ett badrum eller under tak. Detta set kan även användas för att spela musik ute på taket eller verandan. Med dessa WiFi-högtalare kan du lyssna på musik på Spotify eller välja bland tusentals radiostationer med TuneIn. Dessutom kan du även spela MP3-filer som finns på din surfplatta eller telefon eller på ett anslutet Micro SD-kort eller NAS-enhet. Dessutom har Power Dynamics WT10SET-förstärkaren en extra minijackingång som du kan ansluta en ljudkälla till. Dessa högtalare är inte ett riktigt WiFi-högtalarset,

Fördelar med dessa WiFi-högtalare:

 • Komplett ljudsystem: Den första fördelen med detta set är att det är ett komplett ljudsystem. Dessa WiFi-högtalare levereras med en nätverksspelare med WiFi, takhögtalare och nödvändiga anslutningskablar. Som ett resultat behöver du inte längre söka efter någonting, utan du har direkt ett komplett ljudsystem.
 • Idealisk för bakgrundsmusik: WT10SET är det perfekta setet för att spela bakgrundsmusik i både hem- och företagsatmosfär. På grund av den lägre effekten är den mindre lämplig för fester, men perfekt för restauranger eller hushåll.

Punkter att se upp med

Ovanstående tre typer rekommenderas definitivt att placera i ditt hem. Det finns dock alltid några uppmärksamhetspunkter som du bör ta hänsyn till. Vi har listat alla viktiga punkter att vara uppmärksam på när du väljer de bästa WiFi-högtalarna för dig.

 • Bra Wi-Fi-nätverk: Först och främst bör du alltid kontrollera om du har ett bra Wi-Fi-nätverk. Det enda villkoret för WiFi-högtalare är att både högtalarna och din telefon är anslutna till samma nätverk. Om du inte har en bra WiFi-anslutning kan du helt enkelt inte ansluta till dina högtalare.
 • Flerrumssystem: Många WiFi-högtalare är utrustade med ett multirumssystem, men vad är det? Multiroom innebär att du kan ansluta WiFi-högtalaren till andra högtalare av samma märke. Tack vare multiroom kan du använda högtalare i olika rum. Du spelar alltså en låt i varje rum där det finns en WiFi-högtalare. Med multiroom kan du spela både samma och olika musik per rum, men du kan även styra volymen per rum.
 • Inte lämplig för fester: WiFi-högtalare är i allmänhet bäst lämpade för bakgrundsmusikEftersom dessa högtalare främst placeras i badrum och kök är de små i storleken. Wifi-högtalare är idealiska för bakgrundsmusik, men inte för hög volym de riktiga festerna.
 • Ström / kablage: Givetvis måste du ta hänsyn till att högtalarna behöver ström och att högtalarna måste kopplas till varandra med hjälp av en högtalarkabel. När du har olika högtalare (set) i flera rum är de anslutna till varandra via WiFi-nätverket. Då behöver de bara anslutas till uttaget.
 • IP-klassning: Den första siffran i IP-klassningen anger skyddet mot damm, medan den andra siffran anger hur väl högtalaren är skyddad mot fukt. Det är också viktigt att materialet som används är väderbeständigt. Ett stålgaller tål mycket mindre fukt (som rost) än ett plastgaller.

Köpa WiFi-högtalare?

Med informationen från denna text har du all information du behöver för att köpa de bästa WiFi-högtalarna. Har du fortfarande frågor till våra produktspecialister innan du köper dina WiFi-högtalare? De hjälper dig gärna på vägen så att du kan köpa de bästa WiFi-högtalarna.

5 produkter

Power Dynamics WT10SET högtalare+Wifi Module
Prispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

Power Dynamics WT10SET högtalare+Wifi Module

WiFi ljudstreamer med 2 takhögtalare - Komplett set!

1 313 kr
1 552 kr
SKY-952.538_1A1
Prispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

Power Dynamics WS40A högtalarset 4" IPX5 Wifi+BTWh

WS40A högtalare 4" med WiFi och Bluetooth (In- / Outdoor)

2 176 kr
2 476 kr
Power Dynamics WS50A Högtalarset/2st, 5"IPX5 Wifi+BT Wh
Prispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

Power Dynamics WS50A Högtalarset/2st, 5"IPX5 Wifi+BT Wh

Högtalare med WiFi och Bluetooth WS50A

2 465 kr
2 958 kr
Power Dynamics WCS50 Aktiv Takhögtalare, Koaxial, set Wifi, BT, 5,25", Vit
Prispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

Power Dynamics WCS50 Aktiv Takhögtalare, Koaxial, set Wifi, BT, 5,25", Vit

Inbyggnadshögtalare WiFi/Bluetooth WCS50

2 344 kr
2 717 kr
Power Dynamics WCS65 Aktiv takhögtalare Wifi och BT 6,5", vit
Prispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

Power Dynamics WCS65 Aktiv takhögtalare Wifi och BT 6,5", vit

WCS65 Inbyggnadshögtalare, takhögtalare med WiFi och Bluetooth

2 585 kr
2 958 kr

Du har sett 5 av 5 produkter