Mixerbord för den ultimata ljudupplevelsen

Vi har ett stort sortiment av moderna mixerbord till bra priser. Här kan du hitta ett billigt mixerbord för studion, för scenen och hemmafesten. Du kan även få ett mixerbord på avbetalning. Du har önskemålen - vi har produkterna.


Mixerbord för alla ändamål

Omnitronic är ett välkänt märke för de flesta inom musikbranschen, de levererar prisvärda produkter för de flesta ändamål. Därför består vårt sortiment av mixerbord till stor del av deras produkter. PM-222 är en liten 2-kanals, bordsplacerad DJ mixerbord med crossfader som tillåter mjuka övergångar mellan kanalerna. För dig som ställer höga krav på mixerbordet kan vi rekommendera Omnitronic TMC-3 med många anslutningsmöjligheter och effekter. Vi har även mixerbord för rackmontering, bland annat Omnitronic EM-550 som passar perfekt för större sammanhang där ni vill koppla mikrofoner till musiken, exempelvis vid karaoke.

Mixerbord för användning i studio och live-framträdanden är också en självklar del av vårt sortiment. Omnitronic RS-2422 är en mixer som passar perfekt för professionella musikstudios och CFL-3242 är en live mixer med 32 kanaler och highpass-filter. Vi har även effektfulla mixerbord med inbyggd förstärkare, till exempel Omnitronic CS-816 med 12 kanaler och flera smarta funktioner. Detta mixerbord är perfekta alternativet för dig som är på jakt efter en professionell mixer för större sammanhang. Det finns kort sagt många mixerbord att välja bland.

45 års erfarenhet till din tjänst

Låt oss hjälpa dig att hitta och köpa rätt mixer enligt dina behov och önskemål, oavsett om du vill ha ett litet och billigt mixerbord eller ett större. Vi har 45 års erfarenhet av branschen och vet vilka alternativ som passar bäst vid olika sammanhang. Kontakta oss för fri support både innan och efter köp. Du beställer enkelt och bekvämt den mixer du önskar online. Vi har låga fraktkostnader och du har alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill ha hjälp.