• ✓ 30 dagar ångerrätt
  • ✓ Tryggt via..
  • ✓ Låga frakter
  • ✓ 50 år i branschen

Slutsteg Förstärkare

Upplev maximala ljudeffekter med hjälp av slutsteg. Vi har ett stort sortiment av standardmodeller, digitala slutsteg och switchade slutsteg. Här hittar du en förstärkare som lever upp till dina förväntningar och behov och du beställer enkelt och bekvämt online.
 

Slutsteg från Omnitronic

Vi har kraftfulla förstärkare från välkända leverantörer. Från Omnitronic kan vi bland annat erbjuda EDP-serien, slimmade förstärkare som kräver minimalt utrymme och passar perfekt i barer och på restauranger. För nybörjaren kan vi rekommendera Omnitronics E-serie, det är prisvärda och pålitliga förstärkare som passar perfekt för diskotek på ungdomsgården och för restauranger. Om du ställer höga krav på din förstärkare och den ska användas till större, professionella sammanhang rekommenderar vi slutsteg från SMA-serien, B-serien eller HDA-serien. MCP-serien är mångsidiga förstärkare som kan användas till det mesta och passar för de flesta behov och önskemål. 

Slutsteg från PSSO, PowerDyn och SPL

Förstärkare från PSSO är kraftfulla och pålitliga med många tillämpningsmöjligheter och passar utmärkt för större sammanhang. De är utrustade med mjukstart för att skydda högtalare, överhettningsskydd och har en mycket tilltalande design. PowerDyn är ett märke som är känd för hög driftsäkerhet och passar perfekt för dig som vill ha en förstärkare som ska överleva långvarig och hård drift. Från SPL har vi ett elegant slutsteg med inbyggd USB/SD och Radio/Tuner, vilket gör det enkelt att använda och därmed är det ett självklart val bland många DJs. 

Vi hjälper dig välja rätt

Osäker på vilket slutsteg du ska välja? Ta kontakt med oss, vi har 40 års erfarenhet av ljud och hjälper dig hitta rätt förstärkare enligt dina behov och förutsättningar. Vi erbjuder fri support både före och efter köp.

Beställ enkelt och bekvämt direkt från vår nätbutik. Vi har låga fraktkostnader och trygga leveranser, plus att du har 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. 

3 produkter

Powersoft M14D Förstärkare 2 x700w 4ohm

Powersoft M14D Förstärkare 2 x700w 4ohm

Powersoft M14D Förstärkare 2 x700w 4ohm

18 250 kr
Powerline A50W 2 x 20W Förstärkare, BT, Vit
Prispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

Powerline A50W 2 x 20W Förstärkare, BT, Vit

Powerline-serien är musiksystem som snyggt kan byggas in i väggen och förses med inbyggd förstärkare och musikspelare. Den eleganta, eleganta finishen med en pekskärmspanel ger ett minimalistiskt utseende, så att ljud hörs, inte syns. Alla kablar och ansl

1 380 kr
1 512 kr
Powerline A100W 4 x 20W Förstärkare, BT, Vit
Prispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

Powerline A100W 4 x 20W Förstärkare, BT, Vit

Powerline A100W Power Dynamics 4 x 20W Förstärkare, BT, Vit

1 694 kr
1 874 kr

Du har sett 3 av 3 produkter