• ✓ 30 dagar ångerrätt
 • ✓ Tryggt via..
 • ✓ Låga frakter
 • ✓ 50 år i branschen
Prispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

Power Dynamics WS50AB svart WiFi och Bluetooth aktiva högtalarset

Högtalare med Bluetooth och WiFi för utomhus- och inomhusbruk

Art nr:SKY-952.542
Högkvalitativ 2-vägs högtalarset för inomhus- och utomhusbruk. Högtalarsetet är utrustat med en WIFI-funktion för att ansluta högtalarsetet till ditt hemnätverk och spela musik med valfri spelare som stöds av Airplay, DLNA (Android) eller Qplay. Du kan kombinera flera högtalarset för en flerrumsuppsättning. Det finns även en BT-mottagare inbyggd för att streama musik från din smartphone.
2 469 kr
2 990 kr

40 st i lager (Leveranstid ca. 1-4 vardagar)

 • ✓ Trygga betalsätt
 • ✓ 30 dagar ångerrätt

Produktbeskrivning

Specifikationer8

Bruksanvisning - Download

Högkvalitativ 2-vägs högtalarset för inomhus- och utomhusbruk. Högtalarsetet är utrustat med en WIFI-funktion för att ansluta högtalarsetet till ditt hemnätverk och spela musik med valfri spelare som stöds av Airplay, DLNA (Android) eller Qplay. Du kan kombinera flera högtalarset för en flerrumsuppsättning. Det finns även en BT-mottagare inbyggd för att streama musik från din smartphone.

Maximera din njutning med Power Dynamics WS50AB WiFi/Bluetooth-högtalarsystem, både inomhus och utomhus.
Med Power Dynamics WS50AB får du full frihet. Denna svarta högtalarsats med både WiFi och Bluetooth, med en max effekt på 200W PeakEffekt / 60W RMS, låter dig njuta av din favoritmusik var som helst, även utomhus. WiFi-anslutningen gör det möjligt att skapa ett avancerat multiroom-system där varje set spelar samma ljud, men ljudet kan också anpassas individuellt för varje set. Installationen är enkel; med endast 2 kablar är systemet redo att användas. Den medföljande anslutningskabeln gör det till en plug-and-play-upplevelse!

App
WiFi-funktionaliteten hanteras helt via den kostnadsfria 4STREAM-appen. Efter installationen kan du enkelt lägga till en eller flera högtalarsatser och välja vilket ljud du vill höra på varje set. Oavsett om det handlar om radio, Spotify, etc., är allt möjligt. Placera ett set i vardagsrummet för radio, medan du lyssnar på Spotify i hobbyrummet eller badrummet, eller till och med samma radiostation. WS40A gör allt detta möjligt. Du kan ge varje set ett eget namn i appen, som "vardagsrum", "kök" eller "terrass", för att hålla allt överskådligt. Förutom 4STREAM-appen kan högtalarna också styras med den medföljande fjärrkontrollen.

Bluetooth-anslutning
Förutom WiFi är det också möjligt att ansluta direkt till setet via Bluetooth. Observera att vid användning av flera set kan endast ett set vara anslutet åt gången. När Bluetooth-anslutningen har upprättats strömmas musik som spelas på den anslutna enheten (vanligtvis en telefon eller surfplatta) trådlöst till högtalarna. Till skillnad från WiFi-funktionaliteten, där setet hämtar musik från internet, strömmas musiken från telefonen till högtalarna via Bluetooth. Detta innebär att ljudet från till exempel YouTube kan spelas upp via högtalarna.

Inbyggd förstärkare
WS50AB har en inbyggd förstärkare med en total max effekt på 200W (2x 100W). Med denna effekt är setet inte bara lämpligt för bakgrundsmusik, utan kan också spela med hög volym. WS50AB är ett 2-vägs högtalarsystem, vilket innebär att ljudet delas upp mellan en woofer och en diskant, vilket förbättrar ljudkvaliteten. Bassreflexsystemet ger extra tryck på de låga tonerna, vilket ger en jämn återgivning över hela frekvensområdet.

Power Dynamics WS50AB är ett mångsidigt högtalarsystem för multiroom-applikationer. Setet är lämpligt för användning på kontor, på terrasser, balkonger, i kök, badrum, osv. Om så önskas kan setet kombineras med andra Power Dynamics WiFi-högtalarsystem för en komplett lösning i och runt hemmet eller företaget.

Funktioner

 • WiFi-anslutning för multiroom-uppsättning
 • Bluetooth för trådlös ljudströmning
 • IP55-klassning, kan användas utomhus eller i badrummet
 • 2-vägs högtalarsystem, 240W peak power
 • Levereras som set
 • Monteringsfästen medföljer
 • Inklusive fjärrkontroll

Specifikationer

varumärke Power Dynamics
Typ av högtalare Aktiv (förstärkt)
Produktens färg Svart
Uteffekt: Max 200W
Uteffekt: RMS 60W
Typ av diskanthögtalare Mylar
Diameter diskanthögtalare 1/2"
Diameter woofer 5,25"
Impedans 8 Ohm
Frekvenssvar 90 Hz - 20 000 Hz
SPL @ 1W/1m 89dB
IP-betyg IPX5
Strömförsörjning 100-240VAC 50/60Hz
Mått (L x B x H) 245 x 180 x 160 mm
vikt (kg) 5
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll (trådlös), Monteringsfäste