Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Artikelnummer˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-32 (53)1 2 Sista 100 per sida

Aktiva högtalare

-Allt från små till stora. Smidigt, det mesta inbyggt i högtalarlådan.

Med en aktiv högtalare är förstärkaren inbyggd i högtalarlådan, så du behöver inte köpa en separat förstärkare för att använda högtalaren. En hel del har även inbyggd Bluetooth, eller ingångar för fler ljudkällor, som mixer, mikrofon eller liknande.

Vad är en aktiv högtalare?

Låt oss börja med det faktum att varje högtalare behöver en förstärkare för att kunna återge ljud. Eftersom en aktiv högtalare har en intern förstärkare är det en riktig plug & play-högtalare. Du behöver bara ansluta högtalaren till ett eluttag och du kan njuta av musik, hålla en karaokekväll eller hålla en presentation. Även vanligt som PA för trubadurer, musiker och scener.

Aktiv högtalare på batteri - Uppladdningsbart - Populärt för mopbilt bruk, som träningspass, skolor och mindre event.

Vi kallar också en aktiv högtalare som är uppladdningsbar och går på batteri för ett mobilt ljudsystem eller batterihögtalareIdén är att  det mesta är inbyggt i högtalaren och det finns en förstärkare i lådan, men högtalaren är lättare att bära och uppladdningsbaraMånga modeller har exempelvis hjul eller handtag, smidigt. Samt att den just går på batteri och du behöver inget vanligt el uttag. Perfekt för att använda högtalaren var som helst, förutsatt att du har laddat batteriet utan att behöva vara beroende av ett eluttag. Exempel på användningsområden: Tal, scener, träningspass, karaoke, allround musik- och talanläggning. Perfekt skolor, kommuner, partier/torgmöten, föreningar, fritidsgårdar, konferens, småscener, hemmabruk med mer. 

Vi har många versioner av aktiva högtalare, allt från mer professioenlla och påkostade, till mer partyhögtalare med kanske inbyggd ljuseffekt eller trådlös mikrofon för karaoke. Välkommen med er bställning av våra prisvärda aktiva högtalare.