• ✓ 30 dagar ångerrätt
  • ✓ Tryggt via..
  • ✓ Låga frakter
  • ✓ 50 år i branschen

TV väggfästen

Med ett TV-fäste för din TV, även känt som ett väggfäste, kan du bara och säkert hänga din TV på väggen. Våra väggfästen är lämpliga för olika alternativ och märken av tv-utrustning, så vi har alltid ett lämpligt fäste för din tv. Även perfekt för monitor och dataskärmar vid hemarbete och kontor.

Väggfästen i olika storlekar

Innan du köper ett TV-fäste är det viktigt att först kontrollera vilken TV du har i storlek. Om du precis har köpt TV: n är tumformatet lätt att hitta. Detta anges alltid på förpackningen. Har du till exempel en 55-tums TV? Då bör du logiskt sett också leta efter ett väggfäste som passar en 55-tums TV. De flesta väggfästen är lämpliga för olika storlekar. Som ett resultat kan du stöta på ett väggfäste som är lämpligt för 32- till 55-tums TV-apparater.

Men tänk om du bestämde dig för att lägga på din TV efter några år? I det här fallet finns det två alternativ för att ta reda på storleken på din TV. Alternativ 1 är att du helt enkelt mäter skärmen. Du gör detta genom att mäta från nedre höger till överst till vänster. Mäter du till exempel 81 cm? Då behöver du ett väggfäste för en 32-tums TV. Ett annat alternativ är att du tittar på modellnumret på baksidan av din TV så att du kan söka upp skärmen på internet.

Vad är en VESA-standard?

VESA står för Video Electronic Standards Association och är en universell standard som följs av alla monitor- och tv-tillverkare. VESA-storlek är bara en standardmått mellan de olika monteringspunkterna på baksidan av en skärm. Har du tappat manualen till din TV? Då kan du alltid mäta utrymmet mellan monteringspunkterna så att du vet vilken VESA-storlek du ska leta efter.

Är ett väggfäste märkesberoende?

Vi frågas regelbundet om ett väggfäste passar alla kända TV-märken. Svaret är JAAlla större märken följer denna VESA-storlek, vilket gör våra väggfästen lämpliga för alla välkända tv-apparater som Samsung, Phillips, Sony, LG, etc. För att göra det ännu enklare har vi gjort ett filter baserat på de mest populära TV-märken. Detta gör att du enkelt kan välja ditt TV-märke och omedelbart se de väggfästen som passar din TV.

  • Väggfästen för Samsung TV-apparater.
  • Väggfästen för Phillips TV-apparater.
  • Väggfästen för Sony TV-apparater.
  • Väggfästen för LG TV-apparater.

Förutom väggfästen kan du också hitta TV-stativ i vårt sortiment. Den stora skillnaden mellan ett fäste och ett stativ är att du hänger ett fäste på väggen och placerar ett stativ till exempel på din TV-bänk eller på ett bord. Genom att använda ett stativ hänger din TV inte tätt på väggen, men den kan flyttas lättare och du behöver inte borra hål. 

5 produkter

audizio FMB60 TV väggfäste32”- 65”
Prispress

audizio FMB60 TV väggfäste32”- 65”

audizio FMB60 Väggfäste för TV/Monitor 32-65" VESA Standard

536 kr
633 kr
audizio TTB65 TV Väggfäste, 32” - 65”
Prispress

audizio TTB65 TV Väggfäste, 32” - 65”

audizio TTB65 Väggfäste för TV/Monitor 32-65" VESA standard

272 kr
295 kr
audizio USSB35 svängbart TV väggfäste 23”- 55”
Prispress

audizio USSB35 svängbart TV väggfäste 23”- 55”

audizio USSB35 TV/monitor väggfäste för 23-55" skärm

344 kr
392 kr
audizio TTTS40 Tv stativ, med glas bas32”- 55”
Prispress

audizio TTTS40 Tv stativ, med glas bas32”- 55”

audizio TTTS40 TV stativ. VESA standard

633 kr
729 kr
audizio MFS30 MOBILT TV Golvstativ 32”- 65”
Prispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

audizio MFS30 MOBILT TV Golvstativ 32”- 65”

Portabelt monitorstativ audizio MFS30 för 32-65" TV/Monitor. VESA standard

1 441 kr
1 767 kr

Du har sett 5 av 5 produkter