VISAR 1-12 (56)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Passiva högtalare

En passiv högtalare måste alltid anslutas till en extern förstärkare.

Vanliga frågor

 🕵 Vad är en passiv högtalare?

En passiv högtalare har ingen inbyggd förstärkare. Så du behöver alltid en separat förstärkare innan du kan använda en passiv högtalare. Avancerade ljudanvändare använder ofta passiva högtalare eftersom de då har friheten att sätta ihop sitt eget ljudsystem. Med en passiv högtalare kan du inte göra någonting utan en förstärkare, du behöver alltid en förstärkare med en passiv högtalare. Om du till exempel vill strömma musik via Bluetooth måste du se till att du har en förstärkare med Bluetooth och anslut din passiva högtalare till den förstärkaren.

 🔊 Vad är skillnaden mellan passiva och aktiva högtalare?

Den stora skillnaden mellan den passiva och den aktiva högtalaren är att en passiv högtalare inte har en inbyggd förstärkare. Detta gör den passiva högtalaren lite svårare att använda. Du behöver en extern förstärkare som ansluter bra till din högtalare. Av denna anledning ser vi att den avancerade ljudanvändaren väljer en passiv högtalare och fritidsanvändaren väljer en aktiv högtalare. Här hittar du olika förstärkare >>>

Här hittar du många olika modeller av passiva högtalare till ditt ljudsystem. Välkommen med er beställning, och hör av er vid frågor.