VISAR 1-32 (40)1 2 Sista 100 per sida

Köp hemmaljud online


Vi erbjuder ett stort sortiment av Hi-fi online. Här kan du välja bland en mängd högtalare för olika ändamål, från högtalare som passar perfekt för användning hemma, till datorn, konferensen och till studion. Vi erbjuder ljud av hög kvalitet till mycket bra priser.


Ljud av hög kvalitet

För dig som är intresserad av en stor hemmabio-upplevelse kan vi rekommendera 5.0 Home Theatre System, ett högtalarset som enkelt kan anslutas till din surround förstärkare. Detta högtalarsystem finns i både svart och valnöt, vilket gör det enkelt att hitta ett alternativ som passar hemma hos dig. Galax 10S Studio Monitor Subwoofer är en aktiv högtalare som passar perfekt i en studio eller lokal där ni vill ha ett neutralt eller transparent ljud. Vi har även flera högtalartorn, eller Hi fi towers, att välja bland. Dessa producerar en väl sammanhållen ljudbild och har en elegant design. 

För dig som vill ha mindre men riktigt bra högtalare med hög ljudkvalitet kan vi tipsa om PD-ISF5W, ett aktivt högtalarset på 5”. SHFB50B Bookshelve set är ett annat alternativ, de är små och diskreta men levererar ett mycket bra ljud. Passar perfekt som både hemmaljud och Hi-fi ljud. 

Vi hjälper dig

Vi har högtalare för alla behov, önskemål och förutsättningar. Det finns många olika modeller och funktioner att välja bland, de finns i olika storlekar och har effekter mellan 60 och 600 W. Om du känner dig osäker på vilket alternativ som passar dig bäst är du välkommen att kontakta oss. Vi har 45 års erfarenhet av branschen och kan hjälpa till med att hitta de perfekta högtalarna enligt de behov du har. 

Beställ enkelt och bekvämt det Hifi system eller den högtalare du är intresserad av online. Vi har låga fraktkostnader och trygga leveranser. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst om du har några frågor.