HiFi – Bokhyllehögtalare och små högtalare

Här hittar du bland annat ett HiFi Ljudpaket med två stycken snygga välljudande bokhyllehögtalare och en förstärkare med många ingångar. Till vardagsrummet eller där du behöver en diskret ljudanläggning. Är du ute efter små högtalare? SHFB55B Bookshelve set är mindre bokhyllehögtalare i snygg, klassisk design som passar för all sorts musik och är perfekt till hemmabio. SkyTronic SHFC56B 2x 5" centerhögtalare ger harmoniserat ljud och är ett prisvärt komplement till ljudbilden tillsammans med andra bokhyllehögtalare eller i en HiFi ljudanläggning. Aktiva Studio Monitorhögtalare för professionell användning: 5", 6.5" respektive 8" köper du parvis. 

När du handlar hos oss vet du vad du får 

Ett stort sortiment med snabba leveranser direkt från våra centrallager gör oss till Nordens största internetvaruhus inom professionellt ljud, ljus & dekor. Om du vet vad du ska ha beställer du enkelt via vår webbshop, annars är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-124 499 98 så hjälper vi dig! 40 år i branschen till din tjänst.  
 

  • Fri support innan och efter köp
  • Bemannad telefonkundtjänst alla vardagar
  • 14 dagar ångerrätt
  • Låga fraktkostnader & trygga betalsätt


Börja handla direkt: du behöver inte logga in och registrera dig i förväg. När du bestämt dig för en produkt är det bara att köpa/lägga till den i varukorgen. När du är nöjd går du till kassan där du har möjlighet att justera din order med önskat antal produkter. Här ser du fraktkostnad samt totalsumman på din order. Välj betalsätt och leveranssätt – klart!