Professionella Hi-fi golvhögtalare

Hög ljudkvalitet är viktigt för både oss och våra kunder. Här hittar ni professionella kvalitativa högtalare som kommer att passa perfekt som golvhögtalare hemma och levererar bra ljud. Så om du är på jakt efter riktigt bra surroundhögtalare eller golvhögtalare till bra priser hittar du det hos oss.


Den ultimata ljudupplevelsen

Vi har många högtalarsystem att välja bland. Ett populärt högtalarset är Skytronics 5.0 Home Theatre System, som ger en stor hemma-bioupplevelse. Den goda balansen mellan element och material i lådan ger ett fint och mjukt ljud. Designen är snygg och neutral och du kan välja mellan svart och valnötsfärgade högtalare. Detta är högtalare som kan smälta in i de flesta hem och som lever upp till förväntningarna om ett bra ljud. 

Skytronic SHFT52B är eleganta golvhögtalare där basen är monterad på sidan. Ljudet bjuder på hög sång och talbarhet, diskanten har en exceptionell upplösning och basen är rund och trevlig. SHFT57B är tuffa högtalare med attityd. Mellanregistret är snärtigt och öppet, basen är djup och mjuk och den totala ljudbilden blir mycket välbalanserad. SHFT59B är prydliga Hi-fi golvhögtalare som briljerar med en stor och luftig ljudbild med hög dynamik och perfekt balans mellan högtalarelementen. SHFT60B är klassiska 3 vägs högtalare med ett bra ljud och en snygg design, ett mycket prisvärt alternativ för dig som är på jakt efter riktigt billiga kvalitetshögtalare.

Svårt att välja?

Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt högtalare och erbjuder våra kunder fri support både innan och efter köp. Ta kontakt med oss och berätta vilka önskemål och förutsättningar du har så hjälper vi dig att hitta rätt högtalare utifrån dina behov.

Beställ enkelt och bekvämt dina nya högtalare online. Vi har låga fraktkostnader och du har alltid 14 dagars ångerrätt på dina köp. Kontakta gärna vår kundtjänst ifall du har några frågor kring beställning och sortiment.