Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Artikelnummer˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-32 (124)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Trådlösa mikrofoner

Vi har ett stort sortiment av trådlösa mikrofoner som passar perfekt för de artister som ställer höga krav på sina mikrofoner. Vi har även prisvärda trådlösa mikrofoner samt headset för tal och konferens. Här kan du köpa trådlös mikrofon till studio, USB mikrofon och praktiska headset. Allt fler har insett fördelarna med trådlösa mikrofoner, först och främst att man slipper allt trassel med kontakter och sladdar. Vi har allt du behöver, oavsett om det gäller studiomikrofoner, mikrofoner för amatörer eller professionella artister.
 

Mikrofonsystem

Här kan du välja mellan system för en mikrofon och system för två mikrofoner. De trådlösa mikrofonsystemen från Omnitronic är ett populärt alternativ. Systemet består av mottagare och handhållen mikrofon som du kan använda upp till 4 system parallellt utan störningar. Ett praktiskt set för dig som vill ha ett prisvärt mikrofonsystem med många användningsområden. Även SkyTek har prisvärda system, bland annat STWM722 som innehåller dubbla mikrofoner och en mottagare. Perfekt för scen, sång, karaoke eller konferens. 

Om du är på jakt efter ett prisvärt In-ear monitoring set kan vi rekommendera Omnitronic IEM-500. Det är ett set som innehåller en sändare, fickmottagare och in-ear hörlurar. Allt förvaras i ett praktiskt fodral som underlättar förvaring och transport. Vi erbjuder även trådlös mikrofon med högtalare, lösa mikrofoner, fickmottagare, headset och sändare. Oavsett om du vill ha paketlösningar eller enskilda produkter har vi något för dig.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du planerar att köpa mikrofon och känner dig osäker på vilket alternativ som passar bäst enligt dina behov och förutsättningar. Vi har lång erfarenhet av branschen och erbjuder fri support både innan och efter köp. Du beställer enkelt och bekvämt dina produkter online. Vi har låga fraktkostnader och du har alltid 30 dagars ångerrätt på ditt köp. OBS! Vi har även prisgaranti!!

Har du frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig.