• ✓ Förlängd ångerrätt till 15 jan.
  • ✓ Tryggt via..
  • ✓ Låga frakter
  • ✓ 50 år i branschen

Karaoke mikrofoner

Karaokemikrofoner ser till att du får en oförglömlig kväll med vänner, kollegor eller familjemedlemmar. Karaokemikrofoner kan enkelt kopplas till ett karaoke set eller högtalare, så att alla kan njuta av din röst. Hos oss på PromixSweden kan du välja mellan ett stort antal olika mikrofoner, såsom undertyper med Bluetooth, en ekofunktion eller ljuseffekter.

Vad är en karaokemikrofon?

Med en karaokemikrofon kan du sjunga med dina valda låtar. En karaokemikrofon används främst för att ha roligt och lämpar sig därför mindre för professionella ändamål som att spela in låtar i studion eller ge uppträdanden i en hall. Letar du efter en lösning för att spela in musik eller ett framträdande? Då passar förmodligen trådlösa mikrofoner eller studiomikrofoner bättre för dina behov.

Kul vid varje tillfälle

Karaokemikrofonen brukar vara uppskattad gång på gång vid olika tillfällen. Oavsett om du är på en familjedag, helg med vänner eller kväll med kollegor: karaoke är alltid kul. Att sjunga karaoke ger alltid ett tillgängligt avbrott eller öppning av en utekväll med dina grannar eller kamrater eftersom alla kan delta. Man kan lugnt säga att karaokemikrofonen är en stämningsskapare. Medan du står sida vid sida och stirrar på en skärm där texterna passerar, skriker du med en efter en med de värsta låtarna från förr och nu.

Trådlös karaokemikrofon för barn

I vårt sortiment finns olika varianter av den trådlösa karaokemikrofonen, som passar barn, men även andra åldrar. Vi har till exempel MAX KM-serien speciellt för barn, en serie med karaokemikrofoner. Denna serie känns igen på de ljusa färgerna som säkert kommer att tilltala framtida superstjärnor. Ett antal trevliga extraalternativ i denna KM-serie ger verkligen mycket roligt:

  • Inbyggd högtalare: Med denna inbyggda högtalare kan du visa dina sångfärdigheter för alla närvarande. På så sätt kan du låta alla njuta av låtarna som du sjunger med i. Det går även att spela musik genom högtalaren, så att du inte behöver koppla den till ett ljudsystem.
  • Ekofunktion: Med ekofunktionen kommer din sång att låta som om du står i en kyrka eller en stor sal. Den efterklangen säkerställer att din sång framstår som mer naturlig och dynamisk.
  • Röstväxlare: Genom att trycka på Röstväxlingsknappen låter du lika lågt som Darth Vader eller lika högt som Musse Pigg. Kul för barn som använder den trådlösa karaokemikrofonen, men också för att "skratta" för äldre grupper.
  • Bluetooth/USB-minne/Micro SD-kort: Anslut enkelt trådlöst via Bluetooth eller anslut ditt USB- eller micro SD-kort till lämplig kortplats i våra karaokemikrofoner. Med detta kan du enkelt välja din favoritmusik till din karaokekväll.
  • Selfie-funktion: Du kan ansluta mikrofonen till en telefon via Bluetooth och använda knapparna "föregående" och "nästa" på mikrofonen för att beordra den att ta ett foto. Superroligt att se tillbaka efter en lyckad fest.

Typiska karaokelåtar

Det hela börjar med köp av en eller flera karaokemikrofoner, men efter det behöver du verkligen karaokenummer för att göra din kväll till en succé. En fråga vi ofta får är var man kan hitta dessa karaokelåtar. En fråga som vi på PromixSweden har full förståelse för, eftersom karaokemikrofonerna saknar text. Numera kan du hitta karaokelåtar på nästan alla streamingtjänster. Efteråt kan du enkelt stå framför TV:n och sjunga med i alla dina favoritlåtar med texter.

Karaoke mikrofon eller karaokemaskin?

Vill du ta dig an det mer professionellt? Då rekommenderar vi att du tittar på ett karaoke-set och karaokemaskin. En karaokemaskin har högtalare och en förstärkare samt ibland inbyggt discoljus och ljuseffekter. I vårt sortiment kan du hitta professionella set men även karaoke set för barn!

Vill du köpa en karaokemikrofon?

Ska du köpa en karaokemikrofon? Promixsweden.se är specialisten inom området ljus och ljud!Vi har prisvärda karaokemaskiner för de flesta olika tillfällen och behov.

Vanliga övriga frågor och svar runt karaokemikrofoner:

 ❓Hur fungerar en karaokemikrofon?

Den exakta funktionen hos en karaokemikrofon skiljer sig åt på olika modeller. Det finns till exempel karaokemikrofoner som kopplas med kabel till en förstärkare eller karaokemaskin, men det finns även karaokemikrofoner med inbyggd högtalare. Dessutom finns det även trådlösa karaokemikrofoner. Observera dock att inte alla karaokemikrofoner kan anslutas till alla karaoke set.

🔌 Hur ansluter jag en karaokemikrofon?

Hur du ansluter en karaokemikrofon beror väldigt mycket på typen av karaokemikrofon. Trådbundna mikrofoner är vanligtvis anslutna till mikrofonanslutningen på en förstärkare, aktiv högtalare eller karaokemaskinen. Om du har en trådlös mikrofon och mottagare måste du ansluta mottagaren till en förstärkare eller aktiv högtalare.

🕵 Hur fungerar en star scrambler

En röstväxlare ser till att du hör din röst förvrängd genom högtalarna. Du kan till exempel välja en mycket lägre röst eller ett högt ljud. Beroende på röstväxlare är roligare effekter såklart också möjliga.

🎤 Vad är karaoke?

Karaoke är principen där man - vanligtvis i en grupp amatörer - försöker sjunga välkända sånger så bra som möjligt. Sången tas bort från låten, för du kommer sjunga texten och låtarna själv. I karaoke kan huvudmålet vara att njuta och ha kul av ostämd sång, felsjungna texter och ett set som inte riktigt låter som det var tänkt.

🌏 Var kommer karaoke ifrån?

Karaoke har sitt ursprung på den asiatiska kontinenten, i Japan för att vara exakt. En japansk musiker utvecklade en apparat för affärsmän så att de kunde sjunga med i olika sånger för att varva ner efter en hektisk dag på jobbet. I storstäderna uppstod allt mer mindre utrymmen som kunde hyras ut för att sjunga karaoke och städer som Osaka och Tokyo svämmar fortfarande över av karaokebarer än i dag.

🎶 Vad betyder karaoke?

Ordet karaoke består av två delar, nämligen 'kara' och 'oke'. Den första delen står för 'tom' medan den andra delen av ordet betyder 'orkester'. Om man kombinerar båda orden kommer man fram till "tom orkester". Denna term uppstod på grund av att man tidigare använde inspelningar av en orkester, där ingen sång var närvarande.

17 produkter

Vonyx AV510 Bluetooth karaoke set med 2x trådlös mikrofon
Julprispress
Frifrakt 2023-jan urval 1300kr upp

Vonyx AV510 Bluetooth karaoke set med 2x trådlös mikrofon

Karaoke Mixer AVS-510 inkl Trådlösa mikrofoner x 2

1 803 kr
2 044 kr
SKY-173.126_16A1
Julprispress

Fenton DM100 Dynamisk mikrofon 600 Ohm

Mikrofon med kabel DM100l SKY-173.126

201 kr
213 kr
SKY-180.059_17A1
Julprispress

Vonyx MS10K Microphone Stand Kit

Mikrofon-kit med stativ och bärväska. SKY-180.059

585 kr
669 kr
MAX KM10G Karioka mikrofon, BT, MP3, Guldfärgad
Julprispress

MAX KM10G Karioka mikrofon, BT, MP3, Guldfärgad

Karaoke mikrofon MAX KM10G med högtalare/Bluetooth/MP3

344 kr
399 kr
MAX KM10B Karioka mikrofon, BT, MP3, Blå
Julprispress

MAX KM10B Karioka mikrofon, BT, MP3, Blå

Karaoke mikrofon MAX KM10B med högtalare/Bluetooth/MP3

344 kr
399 kr
Fenton DM100 Dynamisk mikrofon 600 Ohm, vit
Julprispress

Fenton DM100 Dynamisk mikrofon 600 Ohm, vit

Mikrofon med kabel DM100l SKY-173.129, vit

201 kr
219 kr
SKY-130.146_1
Julprispress

FENTON KMD55B Karioka mikrofon med RGB ljus, Svart

Karaokemikrofon FENTON KMD55B med inbyggt ljus

299 kr
371 kr
SKY-130.144_4
Julprispress

FENTON KMD55P Karioka mikrofon med RGB ljus, Rosa

Rosa mikrofon - Karaokemikrofon FENTON KMD55P med inbyggt ljus

332 kr
384 kr
SKY-130.142_1
Julprispress

Fenton KMD55W Karioka Mikrofon med RGB Ljus, vit

Karaokemikrofon Fenton KMD55W med inbyggt LED ljus, Vit

332 kr
384 kr
SKY-130.137_1
Julprispress

MAX KM01 karaoke mikrofon, Bluetooth, MP3, Silver

Karaokemikrofon med inbyggd högtalare

259 kr
399 kr
MAX KM10P Karioka Mikrofon, BT, MP3, Rosa
Julprispress

MAX KM10P Karioka Mikrofon, BT, MP3, Rosa

Karaoke mikrofon MAX KM10P med högtalare/Bluetooth/MP3

344 kr
399 kr
SKY-179.185_1Aset
Julprispress

Vonyx STWM711 trådlöst mikrofonsystem VHF 1kanal

STWM711 mikrofon 1ch Komplett trådlöst mikrofonsystem 1ch. SKY-179.185

499 kr
686 kr
SKY-173.466_16A1
Julprispress

Fenton DM110 Dynamisk mikrofon XLR-tele

Dynamisk mikrofon. SKY-173.466

268 kr
285 kr
SKY-173.454_16A1
Julprispress

Fenton DM105 Dynamisk mikrofon XLR

Dynamisk mikrofon med brytare. DM105 SKY-173.454

274 kr
292 kr

Du har sett 17 av 17 produkter